RSS

Czeglédy Kinga

2012-05-02 11:18:16

Megosztás

Czeglédy Kinga vagyok, 1994-ben születtem. A Szent Mór Iskolaközpontba járok iskolába, idén fogok végezni. A Kaposvári Egyetemen szeretnék tovább tanulni, ha sikeresen végzek, akkor óvónő leszek. :) A cserkészetet 2001-ben kezdtem, az őrsvezető képzőt jövőre fogom befejezni. Ennek ellenére őrsöt vezetek, a visszajelzések szerint elég jól. :) Szeretem az őrsömet, nagyon lelkesek, viccesek és aranyosak, 2 éve vagyok a vezetőjük. Azért szeretem a cserkészetet, mert egy nagyon jó közösség gyűlik össze évről évre és programról programra. Sokat nevetünk, beszélgetünk és játszunk. Az idei ,,cserkésznyaram" volt a legjobb. Először mentem el a csapattal táborba és tanyázásra, ezek után ŐVK táborban voltam, ahol nagyon sok vidám embert ismertem meg.

Megjegyzés beküldése

Név
Szöveg:
CAPTCHA Image

Adventi teaosztás

2014-12-21 08:00:00


Advent 4. vasárnapján a szentmisék végén egy pohár forró teával és nagy mosollyal bocsátanánk útjára a híveket. Idén először már két helyszínen, a pécsi Pius templomnál és a hosszúhetényi katolikus templomnál is ott leszünk!
tovább »

Csapatkarácsony

2014-12-20 14:45:00


Idei csapatkarácsonyra a tavalyi példát és menetrendet követke készülünk: egy mosolygós, családi hangulatú és mézeskalács illatú délután, ahol a gyertyafény és pár finom falat sütemény mellett készülünk közösen a karácsonyi időszakra és engedjük útjára egymást a nagy téli szünetre.
tovább »

Október 11. - Túra

2014-10-11 08:45:00


Évkezdő csapattúra a cserkész és idősebb korosztályainknak (ált. iskola 5. osztályától felfelé). A kirándulás első felében őrsönként haladunk majd, így minden őrs élesben kipróbálhatja tájékozódási ismereteit, majd pedig közösen folytatjuk az utat. (Feltéve, hogy az őrsök sikerrel jártak a tájékozódás során… :)) Úticélunk Mánfa lesz, ahonnan távolsági busszal utazunk haza. Az időjósaink csodás időt mondanak... :)
tovább »

Toborzás és Piusi Piknik

2014-09-14 15:00:00


Szeretettel várjuk a cserkészet iránt érdeklődőket, ahol egy 1.5 órás program keretében megpróbáljuk bemutatni milyen is az a cserkészet, amit mi olyannyira szeretünk :) A gyerekeknek lesz sok játék, móka és kacagás - ezalatt az érdeklődő szülőket vezetőink kalauzolják el a módszertanaink, nevelési elveink és a jövőkép részleteiben.
tovább »

Copyright (c) 673-as számú Pius cserkészcsapat 2010 - fejlesztő: Arteries Studio