RSS

Pótó Judit

2014-10-13 20:30:29

Megosztás

Pótó Judit vagyok. 1998-ban találkoztam a cserkészettel, viszonylag későn csatlakoztam a mozgalomhoz. Így nem volt olyan őrsöm, amiben tagként lettem volna jelen, és elég kevés az olyan táboraim száma is, melyekben nem vezetőként dolgoztam. Ezzel együtt olyannyira megtaláltam a helyem itt, hogy már az első „cserkésznyaram" tele volt táborokkal, és ez azóta sem változott. 2000 óta veszek részt a vezetőképzésünkben vezetőként, kiképzőként, és nagyon büszke vagyok arra, hogy a cserkészetben módszertanilag és pedagógiailag képzett vezetők foglalkoznak a gyerekekkel. Számomra a cserkészet legfontosabb értéke a közösségben való fejlesztés és a fejlődés lehetősége, a nevelés és az önnevelés. A csapatban több különböző szerepem volt már, most a vándor korosztályú (egyetemista) tagjainkat próbálom összefogni. 2013. áprilisa óta a munkám is a cserkészethez köt, pedagógiai fejlesztő munkatárs vagyok a VI. cserkészkerületben.

Megjegyzés beküldése

Név
Szöveg:
CAPTCHA Image

Adventi teaosztás

2014-12-21 08:00:00


Advent 4. vasárnapján a szentmisék végén egy pohár forró teával és nagy mosollyal bocsátanánk útjára a híveket. Idén először már két helyszínen, a pécsi Pius templomnál és a hosszúhetényi katolikus templomnál is ott leszünk!
tovább »

Csapatkarácsony

2014-12-20 14:45:00


Idei csapatkarácsonyra a tavalyi példát és menetrendet követke készülünk: egy mosolygós, családi hangulatú és mézeskalács illatú délután, ahol a gyertyafény és pár finom falat sütemény mellett készülünk közösen a karácsonyi időszakra és engedjük útjára egymást a nagy téli szünetre.
tovább »

Október 11. - Túra

2014-10-11 08:45:00


Évkezdő csapattúra a cserkész és idősebb korosztályainknak (ált. iskola 5. osztályától felfelé). A kirándulás első felében őrsönként haladunk majd, így minden őrs élesben kipróbálhatja tájékozódási ismereteit, majd pedig közösen folytatjuk az utat. (Feltéve, hogy az őrsök sikerrel jártak a tájékozódás során… :)) Úticélunk Mánfa lesz, ahonnan távolsági busszal utazunk haza. Az időjósaink csodás időt mondanak... :)
tovább »

Toborzás és Piusi Piknik

2014-09-14 15:00:00


Szeretettel várjuk a cserkészet iránt érdeklődőket, ahol egy 1.5 órás program keretében megpróbáljuk bemutatni milyen is az a cserkészet, amit mi olyannyira szeretünk :) A gyerekeknek lesz sok játék, móka és kacagás - ezalatt az érdeklődő szülőket vezetőink kalauzolják el a módszertanaink, nevelési elveink és a jövőkép részleteiben.
tovább »

Copyright (c) 673-as számú Pius cserkészcsapat 2010 - fejlesztő: Arteries Studio