RSS

Pótó Margit csapatparancsnok-helyettes

2012-05-16 07:09:30

Megosztás

Pótó Margit vagyok. A cserkészettel 8 éves koromban találkoztam először. Akkor még lelkes kiscserkészként, most már lelkes segédtisztként növelem a csapatunk létszámát. Így tehát én végigjártam gyerekként is mindazt, amivel most foglalkozom. 2005-ben végeztem az őrsvezetőképzőt, azóta már több őrsöm is volt. Jelenleg én vezetem a „hetényi különítményt"- a Tűzliliom őrsöt, akik még kiscserkészek, valamint besegítek annál az őrsömnél, akikkel még az őrsvezetést kezdtem, csak közben felnőttek. Jelenleg ezt a korosztályt, a középiskolásokat érzem a legnagyobb kihívásnak a cserkészetben. Számomra a legfontosabb értéke a cserkészetnek az, hogy az egyes korosztályok elé olyan kihívásokat állítunk, melyeknek a teljesítése leköti őket, illetve közösséget formál a kis csoportokból. Egyetemre a PTE-TTK-ra, matek-kémia szakra járok. Most kezdtem a harmadik évemet, és azt hiszem, egyike vagyok a legelhivatottabb tanár-jelölteknek. :)

Megjegyzés beküldése

Név
Szöveg:
CAPTCHA Image

Adventi teaosztás

2014-12-21 08:00:00


Advent 4. vasárnapján a szentmisék végén egy pohár forró teával és nagy mosollyal bocsátanánk útjára a híveket. Idén először már két helyszínen, a pécsi Pius templomnál és a hosszúhetényi katolikus templomnál is ott leszünk!
tovább »

Csapatkarácsony

2014-12-20 14:45:00


Idei csapatkarácsonyra a tavalyi példát és menetrendet követke készülünk: egy mosolygós, családi hangulatú és mézeskalács illatú délután, ahol a gyertyafény és pár finom falat sütemény mellett készülünk közösen a karácsonyi időszakra és engedjük útjára egymást a nagy téli szünetre.
tovább »

Október 11. - Túra

2014-10-11 08:45:00


Évkezdő csapattúra a cserkész és idősebb korosztályainknak (ált. iskola 5. osztályától felfelé). A kirándulás első felében őrsönként haladunk majd, így minden őrs élesben kipróbálhatja tájékozódási ismereteit, majd pedig közösen folytatjuk az utat. (Feltéve, hogy az őrsök sikerrel jártak a tájékozódás során… :)) Úticélunk Mánfa lesz, ahonnan távolsági busszal utazunk haza. Az időjósaink csodás időt mondanak... :)
tovább »

Toborzás és Piusi Piknik

2014-09-14 15:00:00


Szeretettel várjuk a cserkészet iránt érdeklődőket, ahol egy 1.5 órás program keretében megpróbáljuk bemutatni milyen is az a cserkészet, amit mi olyannyira szeretünk :) A gyerekeknek lesz sok játék, móka és kacagás - ezalatt az érdeklődő szülőket vezetőink kalauzolják el a módszertanaink, nevelési elveink és a jövőkép részleteiben.
tovább »

Copyright (c) 673-as számú Pius cserkészcsapat 2010 - fejlesztő: Arteries Studio