RSS

Vilmos Eszter, Jucus

2012-05-02 11:20:56

Megosztás

Vilmos Eszter (Jucus) vagyok. Egy barátnőm biztatására 2002-ben, tíz évesen kerültem a PIUS csapathoz, azóta itt vagyok, (2009 óta már őrsvezetőként) és igyekszem ugyanúgy lelkesíteni másokat. Leginkább azért teszem ezt, mert tudom, hogy a cserkészetben olyan élményeket gyűjthet mindenki, amelyek nagyon sokban hozzájárulnak az ember talpraesettségéhez, kreativitásához, jó csapatjátékossá válásához, és visszagondolva elengedhetetlen kelléke a gyerekkoromnak. Jelenleg a PTE magyar-francia szakára járok, a Janus Egyetemi Színházban játszom; nagyon szeretek énekelni, játszani és hozzám közel álló emberekkel tölteni minőségi időt; a cserkészet tökéletes közeg ezek kamatoztatására.

Megjegyzés beküldése

Név
Szöveg:
CAPTCHA Image

Adventi teaosztás

2014-12-21 08:00:00


Advent 4. vasárnapján a szentmisék végén egy pohár forró teával és nagy mosollyal bocsátanánk útjára a híveket. Idén először már két helyszínen, a pécsi Pius templomnál és a hosszúhetényi katolikus templomnál is ott leszünk!
tovább »

Csapatkarácsony

2014-12-20 14:45:00


Idei csapatkarácsonyra a tavalyi példát és menetrendet követke készülünk: egy mosolygós, családi hangulatú és mézeskalács illatú délután, ahol a gyertyafény és pár finom falat sütemény mellett készülünk közösen a karácsonyi időszakra és engedjük útjára egymást a nagy téli szünetre.
tovább »

Október 11. - Túra

2014-10-11 08:45:00


Évkezdő csapattúra a cserkész és idősebb korosztályainknak (ált. iskola 5. osztályától felfelé). A kirándulás első felében őrsönként haladunk majd, így minden őrs élesben kipróbálhatja tájékozódási ismereteit, majd pedig közösen folytatjuk az utat. (Feltéve, hogy az őrsök sikerrel jártak a tájékozódás során… :)) Úticélunk Mánfa lesz, ahonnan távolsági busszal utazunk haza. Az időjósaink csodás időt mondanak... :)
tovább »

Toborzás és Piusi Piknik

2014-09-14 15:00:00


Szeretettel várjuk a cserkészet iránt érdeklődőket, ahol egy 1.5 órás program keretében megpróbáljuk bemutatni milyen is az a cserkészet, amit mi olyannyira szeretünk :) A gyerekeknek lesz sok játék, móka és kacagás - ezalatt az érdeklődő szülőket vezetőink kalauzolják el a módszertanaink, nevelési elveink és a jövőkép részleteiben.
tovább »

Copyright (c) 673-as számú Pius cserkészcsapat 2010 - fejlesztő: Arteries Studio